All reviews for足三里 (中環店)
4.6
(19 reviews)
Service4.6
Environment4.6
Price4.5
Owen Fung
2021/11/29
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
技巧好,腳底按摩可以鬆到成隻腳
Toby
2021/5/25
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Recommend: 黎師傅 痛症治療
Sammi
2021/5/12
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
師傅十分專業,仲分享左好多可以日常自己按摩舒緩既穴位!
Anonymous
2021/3/15
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
環境清淨舒服,負責接待的員工服務不錯
Chan Sai Kit
2020/12/3
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
痛症治療好正,做一次都鬆好多!解決好多肌肉繃緊引致嘅問題
Winkie Lo
2020/11/27
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
喺Toby試過唔同按摩店 一直都喺試泰式按摩為主 今次試左足三里嘅痛症按摩 一個字 正! 我一直都有肩頸痛問題 因為成日拎住電腦周圍走 又長期烏底頭禁電話 成日聽痛症治療 痛症治療 都唔知咩嚟 仲以為會好痛 但同我想像中嘅完全唔同😀 黎師傅真喺令我好深刻 三言兩語已經好感受到佢好好好好專業 一嚟已經講中曬我問題 按摩過程中唔洗好受力 唔喺我想像中置之死地而後生嘅感覺😂 由腳 腰 上身 頸 ,一part 一part 感到佢地鬆 由飲食, 坐姿勢,行路,什至呼吸都會教我 喺上
Candy
2020/9/20
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
已經光顧了好幾次,環境很好,師傅手勢不錯
Vivian
2020/6/1
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
不錯的經驗~黎師傅手勢一流~ 首先做了腳底按摩+肩頸,師傅力度不大但是很到位,很舒服,我很快就進入夢鄉了 剛好前一天月經來了,詢問了店家是否能按中式穴位反射按摩,因爲這個項目需要更衣和按到不同的穴位,我擔心會頭暈或者有不適。。。幸好,黎師傅解析到會因我的情況去調節按穴位上的力度,和避免一些穴位就好了
Anonymous
2020/4/30
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
技師質素好好,會再回訪。
Ellie
2019/12/13
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
A very quiet and clean environment with professional massage service.
Anonymous
2019/9/6
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
地方潔淨舒適,按摩師專業,力度適中,手勢純熟!已去過數次,會再去呀!推薦!
Anonymous
2019/9/6
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
地方潔淨舒適,按摩師專業,力度適中,手勢純熟!已去過數次,會再去呀!推薦👍!
Anonymous
2019/3/29
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
專業;無因為係groupon客而hea做,做足鐘數,而且真係有學過,按既位同坊間唔同,有紋路。 認真;按摩最怕師傅傾計傾電話,但佢地成個過程好專心係按摩到,按完講句多謝就去做第二位客,好欣賞。 細心;我地一男一女,唔知係咁岩定安排,都分別搵番男女師傅負責,而且見到按既過程唔同,事後傾番係師傅見佢邊到攰啲就做耐啲個位置。 我同男朋友已經買左套票長期按xd
S Dacq
2021/11/10
Rating:
4.0
Service:
4.0
Environment:
4.0
Price:
4.0
Overall good experience
Kiki
2021/3/27
Rating:
4.0
Service:
5.0
Environment:
4.0
Price:
4.0
本來做腳底按摩,巧合地由店內專治痛症和正骨既師傅幫我按。佢一開始按就睇到我身體有長年因習慣而引致移位,影響身型既問題,好友善咁提議幫我快啲鬆完對腳,幫我搞掂埋佢睇到既問題。鬆既過程都好舒服,而經佢鬆完既位置,都立即睇到改變!如果大家有需要,真係可以體會一下!按完仲有師傅煲既湯飲,好窩心,一定會再幫襯👍🏽
Toby
2020/11/10
Rating:
4.0
Service:
4.0
Environment:
4.0
Price:
4.0
之前覺得按摩無用,就係爽個1個鐘(仲不一定爽),但係黎師傅真心好專業,做開整骨,1個鐘完全對症下藥,唔係重複一個routine,明顯感到同見到difference,例如之前不知道訓低下巴應該掂到膊頭,他按完就即刻掂到,真係好犀利! (女師傅麻麻)
Anonymous
2020/10/9
Rating:
4.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
員工服務態度好、收費合理
Anonymous
2020/7/9
Rating:
4.0
Service:
4.0
Environment:
4.0
Price:
3.0
我去過兩次,上次女師父今次男師父,兩個都專業,肩背痛都能立刻好好多,GOOD! 而家重有非繁忙套餐!又專業又抵!
Anonymous
2021/4/13
Rating:
2.0
Service:
1.0
Environment:
2.0
Price:
2.0
明明買了推油,師傅竟說油要另加收費!過程不貼心,未換完衫即拉簾,又不斷咳嗽,不值這價錢。