All reviews forHair Fusion
4.9
(196 reviews)
Service4.8
Environment4.8
Price4.8
Jimmy Lee
2022/5/19
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
服務好,啲髮型師又帥,環境一流,最緊要係幫我剪左個至in嘅靚仔髮型
Ms Kwok
2022/4/14
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
The stylist and his assistant were very friendly and helpful. The stylist made sure he and I had the same expectation of the perm result before he started. My hair is hard and thick, so I knew it was impossible for my hair to look like those tre
Ms Po
2021/11/12
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
一坐低就問我飲D咩,好快就去洗頭,之後髮型師Him先講下點樣剪,由於我D頭髮好長又多都剪左一段時間,不過佢都好有耐性,加上唔太多嘢講, 專心咁剪,我就最中意咁,安安靜靜,其實剪頭髮都係想放鬆轉變下形象,我最怕D多嘢講問呢樣問果樣嘅髮型師,剪完,之後仲畀左D 建議點樣去令個髮型更加靚,好耐未試過剪頭髮剪得咁滿意,thank you
rileywonghoilam
2021/11/10
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
非常滿意!每次髮型師都好有心機!下次會再來!
szetohonam
2021/11/10
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Very professional and great service!
armisodb
2021/11/8
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Salon very comfortable Hairstylist with good technique
chancc
2021/11/4
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
環境舒適,髮型師細心 有耐性,很滿意
allychan
2021/11/2
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
十分滿意 溫柔細心又有耐性 感覺到好用心 環境舒適
金海航
2021/10/22
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Got an extremly nice hair cut! Good customer service!
So SK
2021/10/17
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
環境舒服,髮型師細心,有耐性,會一個人由頭跟落尾,唔會做做下又叫助手做,有技術 ,能盡力滿足客人要求,仲要價錢公道,好滿意新髮型。
70s70kg (轉載自Instagram)
2021/10/1
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
好耐冇理啲頭髮,記得有啲毛燥。所以最近去咗旺角嘅髮型屋「Hair Fusion」試做咗佢哋最新版嘅臻韌羽扇豆蛋白B5護理療程。聽佢哋講呢個已經係第三代,比之前改進咗好多! 仲要讚呢度嘅服務質素!店員同髮型師態度都好好,會好詳盡介紹每一個步驟。除咗Wi-Fi之外仲有零食同嘢飲添!
eatwithwings (轉載自Instagram)
2021/9/20
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
去咗位於旺角T.O.P. 商場的Hair Fusion @ Elite Hair Group做咗個頭皮treatment。Salon的環境好舒適,重有零食和飲品提供,而且服務真係好好。 . 髮型師好專業和細心用儀器幫我分析頭皮情況,發現原來我頭皮😱不單止有敏感泛紅情況,而且毛囊有堵塞出現,頭髮上也有矽包圍,呢個頭皮treatment😍幫我從根本問題改善頭髮和頭皮。 整個過程約1.5小時,特別係頭皮按摩部分,感覺涼涼地💆🏻‍♀️舒服到差d訓著。做完之後,頭髮即時感覺輕盈咗好多,而且
tintinyuki (轉載自Instagram)
2021/9/7
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
放假專登去左hairfusion 做B5 Treatment~佢比一般焗油效果更佳,而且更持久!適合燙染過度髮質或極度乾旱髮質。療程包含深層修護髮質,強化髮芯,提升彈性強韌度☺️本身頭髮有少少開叉,做完捲埋曲髪都一樣咁柔順🙈髮型師仲好好,臨走前幫我set左一個我好滿意嘅大曲😍未見過自己曲髮都咁柔順,質感超滑~ 呢間髮型屋同其他髮型屋有啲唔同,佢為客人提供好多飲品選擇👍🏻整緊頭髮嘅同時又有小食享用,服務100分❤️真心值得推介
yummy.life.kat (轉載自Instagram)
2021/8/27
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
去到 hairfusion 環境好大,坐低又有零食提供,仲有drink list可以揀,又有埋wifi,真係好貼心💕 有專責職員好貼心根據我既需要解釋唔同既方案,又用儀器幫我分析頭皮情況,咁大個都係第一次睇自己既頭皮🤣🤣 放大左先睇到咁多野,原來洗頭過水唔係見唔到泡就叫做乾淨,殘留喺頭髮會對頭髮造成負擔,又重又加埋汗油,所以頭髮唔會蓬鬆。 最後揀左一個方案就好似出奇蛋咁,可以一次過滿足晒我3個願望😆 👍🏻控油,清潔 👍🏻防炎,淨化 👍🏻深層修護 💕整個過程好舒
SO YUN SHUEN Mary
2021/4/10
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
不錯,服務很好 環境夠大。。。。。。
kenneth4
2021/3/22
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
一到達店員即刻幫手安排座位,有零食熱飲提供,店員仲會問你需唔需要叉電,非常貼心。洗頭既店員都係愛動物愛香港晒嘅朋友,剪髮亦剪得非常細心,整體服務非常滿意
+852 932***99
2021/2/22
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
環境地點一流, 髮型師細心分析適合的髮型,效果十分滿意
Anonymous
2021/1/27
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
超貼心的服務,等候時會送零食盤啊!
Helen
2021/1/4
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
服务态度非常好,很好的理发体验。以后还会再来!
陳小姐
2020/12/29
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
本身唔打算剪短髮,但髮型師幫我剪完之後覺得都幾好。
+852***48
2020/12/26
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
服務十分好 會根據客人的需求 設計髮型
Yuki
2020/12/8
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
都唔記得第幾次黎番fusion剪 因為係呢到感受到髮型師好用心剪髮 效果出到黎又服又順 !
Vicky
2020/12/7
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
今次黎左fusion焗油, 超級順滑呀 另外一提, 地方都大好舒服! 推薦!
Kimmy
2020/12/4
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
今次黎到fusion, 髮型師幫我剪左個好岩我既髮型 仲幫我揀左隻色, 效果完全係我想要既感覺
Yee
2020/12/4
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
之前黎fusion整完之後, 身邊好多朋友呀同事呀都讚我整得靚, 超級鍾意