All reviews for瑪姬美容 Maggie Beauty (銅鑼灣分店)
5.0
(15 reviews)
Price4.8
Environment4.9
Service4.8
Resume Writing | Event MC
2020/1/1
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
Great environment & service! It's my first time to a beauty center and as a guy, I wondered what would happen. The consultant Yuki was very approachable in walking me thr the steps and giving me tips on skincare. I felt no pressure at all. Great
Great environment & service! It's my first time to a beauty center and  as a guy, I wondered what would happen. The consultant Yuki was very approachable in walking me thr the steps and giving me tips on skincare. I felt no pressure at all. Great experience! 身為第一次去美容院的男士,感覺好好,職員細心有耐性地介紹服務及產品,沒有hard selling,成功令黑眼圈減淡,會考慮繼續做!
Anonymous
2019/10/23
Rating:
5.0
Service:
5.0
Price:
5.0
Atmosphere:
5.0
早就聽聞4D HIFU療程可以緊膚,瘦面,收細頸紋,緊緻雙下巴,減淡皺紋! 你可以針對性做,我自己就主要想改善雙下巴,平衡兩邊和收緊眼袋!眼下皮膚真的因為長期乾而變得鬆弛,竟然做完一次就見到明顯的提昇效果,我很驚喜所以介紹了很多朋友去做!
Anonymous
2019/10/18
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
4.0
最近壓力大訓得唔係幾好搞到生咗好多暗瘡,見maggie beauty 專去暗瘡所以試下。上到去reception 都好有禮貌,美容顧問亦好詳細咁介紹d 療程,入到房美容師就幫我清咗d膿液,做完之後幾日暗瘡平復翻,無咁明顯,服務算唔錯。
Anonymous
2019/9/10
Rating:
5.0
Service:
4.0
Atmosphere:
5.0
Price:
5.0
一直都有暗瘡問題,係咁差藥膏搞到皮膚好敏感同好易乾到甩皮。趁做緊優惠果陣黎試做,已經join 咗個plan。美容師都幾老實,見改善得七七八八都有話開始唔洗做得咁密,平時要比多d 心機保養都ok。
Anonymous
2019/8/30
Rating:
5.0
Service:
4.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
之前因為貪平係其他美容院試做facial,喺呢度做完先知原來效果差咁遠!手勢唔同真係影響好大,以後都係搵翻d 專業同有口碑嘅美容院先放心!
Anonymous
2019/8/26
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
做咗個普通嘅面部護理,只係做左幾次已經明顯出少咗暗瘡,毛孔都無咁塞,起碼唔會黑色一點點。呢度好在明碼實價,價錢都唔係太貴,可以接受。間唔中仲有優惠,唔會收完錢就hea做。
Anonymous
2019/8/7
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
4.0
一開始見呢到係大集團都好驚會比人hardsell,到我做完幾次療程之後就真係覺得唔洗咁擔心,美容師通常都係傾下計,所以喺呢度做得幾開心。
Anonymous
2019/7/21
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Atmosphere:
5.0
美容師唔會一路做facial一路叫係咁叫你加 tretment 同package, 做咗去印療程基本上都一次見效,痘印淡咗好多!
Anonymous
2019/7/12
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
皮膚過敏真係好難搵到好嘅treatment, 之前試過幾間都唔係好得。早幾日用體驗價做facial,做完皮膚無紅印同刺激,睇落光滑咗!
Anonymous
2019/7/8
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
塊面本身好乾,成日t字位都會乾到出油,之前一直都無乜特別做面部清潔,毛孔越來越大。師傅好有耐性咁幫我清黑頭,清嘅時候都好小心唔會傷到皮膚,初初都好驚清完之後會有凹凸洞,好彩做完都無事!
Anonymous
2019/6/17
Rating:
5.0
Service:
4.0
Environment:
4.0
Price:
5.0
平時做treatment 好多時候都限部位,maggie beauty好多都都包全面,每次做完都好快見效!
Anonymous
2019/6/9
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
由中學開始暗瘡就已經反反覆覆,睇咗好多美容院嘅資料,maggie beauty 嘅去暗瘡療程真係比較全面同埋分得好細。重點係入面個顧問好專業,有好多銜頭,幫我plan 好成個療程,比出面嘅美容院細心!
Anonymous
2019/5/16
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
有好多療程可以選擇,細心講解,服務態度好,very good!!
Anonymous
2019/5/16
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
地方好舒服又乾淨,服務態度好好,設備又夠多,正
Anonymous
2019/5/5
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
美容師好細心,無hard sell, 環境乾淨衛生,十分滿意!