All reviews forKeyvin Mok @ ii Alchemy (IL COLPO GROUP)
4.9
(23 reviews)
Price4.8
Service4.9
Environment4.9
Anonymous
2020/4/1
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
4.0
因為近排疫情關係好少出街,忍左2個月今日真係要整下頭髮。預約左Keyvin Mok 6pm 做 Highlights. 佢地公司好注重衛生,定時消毒,座位好干淨又寬敞。100%個放心整頭髮。髮型師Keyvin 同佢同事電染技術師都整得好好!
因為近排疫情關係好少出街,忍左2個月今日真係要整下頭髮。預約左Keyvin Mok 6pm 做 Highlights. 佢地公司好注重衛生,定時消毒,座位好干淨又寬敞。100%個放心整頭髮。髮型師Keyvin 同佢同事電染技術師都整得好好!
Anonymous
2020/3/14
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
great Haircut and hair perm and nice service! Will come back next time.
great Haircut and hair perm and nice service! Will come back next time.
Anonymous
2020/2/24
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
今日下午臨時臨急約到髮型師keyvin, 入去時Reception姐姐會幫客人量左體溫先,確保沒有發燒先可以入去剪頭髮。座位都好乾淨,見到啲姐姐都定時消毒。 keyvin剪得好好,合我心意,推薦👍👍
Anonymous
2020/1/30
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
年初六,嘗試BOOK 髮型師KEYVIN 剪髮。服務好好~剪得幾好,下次會再來幫襯。聽佢講黎緊2月會放大假,記得先預約。
Anonymous
2020/1/12
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
新年前好彩約到髮型師Keyvin 剪髮。 第一次試,剪之前好仔細同我傾下點樣幫我改變下髮型,另我非常放心交俾佢發揮。最後好滿意!提提大家必須預約
Anonymous
2019/12/7
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
髮型師Keyvin 同佢負責染髮的同事阿Ken都好細心幫我整頭髮。第一次漂到甘淺髮質都唔差,佢地建議我加Olaplex漂頭,後果真係好好。 好滿意! 提大家需提早預約Keyvin
髮型師Keyvin 同佢負責染髮的同事阿Ken都好細心幫我整頭髮。第一次漂到甘淺髮質都唔差,佢地建議我加Olaplex漂頭,後果真係好好。 好滿意! 提大家需提早預約Keyvin
Anonymous
2019/11/26
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
Keyvin好細心,環境好舒服,染左ash brown我都好滿意 不過佢好full,要早啲約
Keyvin好細心,環境好舒服,染左ash brown我都好滿意
不過佢好full,要早啲約
Anonymous
2019/11/5
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Atmosphere:
5.0
之前聽朋友講話呢度幾好, 見d review 都唔錯,終於抽到時間嚟整頭。講真,Salon個環境真係好好,令人覺得好舒服,staff 都好有禮貌。最印象深刻係髮型師好有耐性,剪頭髮同落treatment 都係續執頭髮咁睇, 唔會覺得佢求其整完趕住接下個客!
Anonymous
2019/10/23
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
雖然我只係想染個好普通嘅顏色,佢係Keyvin都好細心幫我睇髮質同埋有咩顏色啱我。本身頭髮比較乾,Keyvin就教我平時應該點樣保養。染完出嚟自己都好鐘意隻色,唔會好誇張但係明顯會睇到有色,真係唔該哂Keyvin!
Sandy
2019/10/18
Rating:
5.0
Environment:
4.0
Price:
5.0
Service:
5.0
係網上Google 搵中環髮型師,搵到 IL COLPO ii Alchemy Keyvin Mok 評價不錯,網上預約仲有優惠,係附近返工又方便所以去試下。 Keyvin 剪髮好細心而且好適合我,本身我生完小朋友好幾年,脫髮情況好嚴重,係外面做脫髮療程每次都要$1700,收善不大。 同Keyvin傾開脫髮問題得知原來佢地公司都有做脫髮療程(美國NIOXIN),價錢比出面優惠,下次會試下做。
Anonymous
2019/10/12
Rating:
5.0
Service:
5.0
Price:
5.0
Environment:
5.0
Keyvin is really attentive throughout the haircut and he is extremely friendly! He always asks before he moves on to the next step to make sure it is what I want. Did an excellent job to my hair! Will definitely visit again for a haircut!
Anonymous
2019/10/11
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
之前電親髮完髮質都會變硬,今次竟然無事,仲幾順滑!髮型睇落亦好自然,容易打理,基本上吹完頭就可以出門口。
Anonymous
2019/10/3
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
上網search 中環 salon,見到 KEYVIN MOK@ii Alchemy 評價不錯就約左時間試下。舖頭環境好好,KEYVIN 好細心剪得好好,好滿意! 下次會過來做埋染髮,推薦KEYVIN MOK
Anonymous
2019/10/3
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Atmosphere:
5.0
睇到呢度做優惠就試下, 第一次黎整頭,本來無咩特別期望,電完出嚟效果好過哂之前去過嘅salon。 髮型師剪頭髮手勢好得,見我髮尾好口主動提議幫我剪多 d layer,遲 d 會去試埋佢地個treatment!
Anonymous
2019/9/24
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
4.0
Service:
5.0
Keyvin is so caring and professional. Strongly recommend you guys to find Keyvin.
Anonymous
2019/9/24
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
每次喺出邊啲salon染髮,出嚟嘅效果都同我想像有落差,但今次由Keyvin 幫我去染就非常之滿意。 Keyvin 了解咗我想要咩效果之後,仲幫我用鬈髮器卷咗一個好好嘅有層次效果,等我可以即刻以靚靚新形象行街街影靚相
曾祖
2019/9/24
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
無論係髮型師定個salon,都對得住個價錢,俾到我一個高級既享受!
Anonymous
2019/9/24
Rating:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Service:
5.0
好滿意!Keyvin非常細心,好詳細咁同我分析左我個頭點剪最好,而且個度環境好舒服好靚,整體非常滿意!
Anonymous
2019/9/13
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Price:
5.0
Very attentive and professional! This is the best experience I have ever had in a hair salon. Definitely worth the price. Thank you for the hair treatment!
Anonymous
2019/9/5
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Atmosphere:
5.0
Keyvin真係好細心,而且肯花時間去做!好滿意今次嘅漂染效果!
Anonymous
2019/9/2
Rating:
5.0
Service:
5.0
Environment:
5.0
Atmosphere:
5.0
好少見咁有熱誠嘅髮型師,對髮型有要求,仲會教埋日常護理,真心欣賞!
Anonymous
2020/3/7
Rating:
4.0
Environment:
4.0
Price:
4.0
Service:
4.0
員工服務態度好 地方整潔 師傅都好有耐心咁問我嘅意見
員工服務態度好 地方整潔 師傅都好有耐心咁問我嘅意見
Anonymous
2019/9/24
Rating:
4.0
Environment:
5.0
Price:
4.0
Service:
5.0
除左有Keyvin專業既技術,個度既環境同服務都好好,仲提供埋即沖花茶,成個服務令我非常之享受